12
nov

Familie VdB uit Antwerpen

Wij hadden met Karen vanaf het begin een zeer gemoedelijke en vlotte samenwerking. Wij waren gestart met een aantal ideeen over de inrichting die we vonden op Pinterest (internet).
Deze ideeën werkte Karen nadien op een zeer professionele manier verder uit. Wij kregen steeds onze voorstellen in detail zo snel als het kon terug.
Dit alles werd samengebracht in een algemeen voorstel dat nadien werd uitgewerkt. Wij hadden eerder aangegeven dat wij zelf de coördinatie van de verbouwing en inrichting niet zelf wilden doen. Dit had als resultaat een volledig ingericht appartement zonder praktische beslommeringen voor ons beiden.
Kleine tekortkomingen werden na oplevering vlot weggewerkt. Werken met Karen is een aanrader.
Minpuntje …. de prijs misschien? Dit is niet goedkoop. Anderzijds wordt er voor elke handeling een offerte gegeven. Je weet perfect op voorhand wat dit gaat kosten.
Wat hebben we uit deze samenwerking onthouden ?? Dat je best EERST gaat werken met iemand als Karen en NADIEN een architect aanspreekt om je wensen in plannen te gieten. En niet omgekeerd. Dan ben je ten minste zeker dat alles op de millimeter klopt.