• 03/636 22 02
  • info@jc-homestyling.be

Goede doel

Goede doel

Omdat wij de voorstellen voor onze interieurs graag zo realistisch mogelijk maken, werken we steevast met 3d voorstellingen voor totaalinrichtingen maar vooral altijd met stalen van de te gebruiken stoffen, tapijten en andere materialen. Deze stalen behoren tot collecties die uiteraard niet eeuwig mee gaan waardoor er vaak stalen komen te vervallen. Naast het feit dat deze ooit allemaal door ons aangekocht werden, is het natuurlijk gewoon zonde om alles zomaar weg te gooien. Daarom worden scholen, naschoolse opvang en verenigingen regelmatig door ons verblijd met stukjes tapijt-, stof-, laminaat- of andere stalen. Daarnaast gebruiken we de grotere stofstalen ook ten voordele van een goed doel. We maken nl. regelmatig (hand)tassen die verkocht worden ten voordele van het Berrefonds. In 2018 zamelden we zo tijdens de Warmste Week na een heuse naaidag Tassen-for-life met verschillende vrijwilligers wel €1.100,- in!

Daarnaast maken we van de stalen van gordijnstoffen die uit collectie gingen ook exclusieve sierkussens. Exclusief omdat de stoffen niet meer te verkrijgen zijn en er dus geen extra exemplaren kunnen bij gemaakt worden. De opbrengst van deze kussens wordt ook integraal gedoneerd aan het Berrefonds. Kijk op deze pagina naar het huidig aanbod. Is er iets bij dat jou interesseert? Neem dan even contact op!

Waarom het Berrefonds? In 2013 verloren we op heel snelle tijd ons nichtje en petekindje en hebben we van nabij kunnen ervaren hoe gezinnen en families die een kindje verloren hebben, via het Berrefonds op het ergste moment in hun leven begeleid worden om alle herinneringen aan het kindje te kunnen verzamelen (zoals voet/handafdruk, haarlokje, laatste kleedjes, …) en ook (jaren) nadien nog steun kunnen vinden bij de vrijwilligers en lotgenoten.

Wil je meer info over het Berrefonds en hun werking dan vind je hier alle info: www.berrefonds.be

Kussens 40x40cm wit

set van 3 kussens €75

Kussens 40x40cm multi

per set van 2 kussens  €50

maak uw keuze van links naar rechts kussen ABCD

Kussens 40x40cm olijf

VERKOCHT

zakje voor wijn- of champagnefles met rood-wit lint

€9/st

2st beschikbaar

zakje voor wijn- of champagnefles grijs met zilverkleurig lint

€9/st

2st beschikbaar

zakje voor wijn- of champagnefles wit met goudkleurig lint

€9/st

2st beschikbaar

kussens 40x40cm 2-zijdig blauw-grijs

per set van 2 €50

tafelnap 120x120cm oranje met blauwe boord

€35

tafelnap 112x112cm terra

€25

tafelnap 60x60cm 2 zijdig te gebruiken

€20

tafelnap 112x112cm grijs-beige

€25

tafelnap 112x112cm zand met witte strepen en zilver blokjes

€25

tafelnap 98x98cm bruin

€25