• 03/636 22 02
  • info@jc-homestyling.be

About me-test

  • Home
  • /
  • About me-test

Ik ben Karen, bezielster en zaakvoerder van J.C. Home Styling.

Ik heb het geluk gehad de zaak die mijn ouders in 1995 hebben opgericht, te kunnen verder zetten. Van mijn vader kreeg ik de liefde voor interieurs mee. Als kind was ik al bezig om woningen in te richten op een velletje papier: waar welke kamer moest komen en waar dan de meubels zouden komen.

Na mijn middelbaar had ik dan ook de keuze om interieurarchitectuur of interieurvormgeving te gaan volgen. Maar omdat ik er zo naar uit keek om met interieurs aan de slag te gaan en niet eerst een eerste algemeen jaar te moeten volgen samen met de studenten van architectuur alvorens met het “echte werk” te kunnen starten, koos ik dus voor het tweede. Achteraf gezien is architectuur (en vooral op het gebied van indeling van de woning) nooit veraf gebleven.

Na mijn studies (in 2000) heb ik de kans gekregen om in opdracht van een aannemer een sleutel-op-de-deur project van meerdere appartementen te coördineren als connectie tussen de koper-bouwer en de aannemer-uitvoerders. De praktische bouwervaring en alles wat daar bij komt kijken, heb ik daar echt wel leren kennen.

Daarnaast deed ik (eerst samen met mijn vader en nadien steeds meer en meer alleen) onze eigen projecten: de ontwerpen van inrichtingen maar ook de uitwerking er van met de besprekingen met de uitvoerders en de coördinatie en opvolging van de werken. Maar steeds onder de noemer van de slogan die ons mama ooit bedacht heeft: “Hier krijgen interieurdromen vorm”. Want dat is steeds waarvan we vertrekken: wat zijn jouw interieurdromen en hoe kunnen wij die vorm geven? Wat kan ik doen om het nog béter te maken? Vaak is die droom nog niet concreet en is het mijn taak om die onderliggende wensen aan te voelen en te vertalen in een ontwerp.

Ik geloof niet dat een interieur vooral mooi moet zijn. Dat is voor mij enkel de kers op de taart. Een interieur moet praktisch zijn, goed te onderhouden en vooral: afgestemd op jouw manier van leven en gewoontes.
En eens we die dromen vorm hebben gegeven, vind ik het enorm belangrijk dat we ze ook gaan ‘waar’ maken: door de juiste mensen op de juiste (tijd en) plaats te krijgen en dit alles binnen een afgesproken timing en budget.
Ik neem je mee in het volledige traject zodat jouw interieurdromen geen dromen hoeven te blijven (en al zeker geen nachtmerrie worden).

Ik kijk er naar uit om ook jouw interieurdromen vorm te geven!